Γιαννακόπουλος για Μπάρκα: «Όταν έχεις κάνει μεγάλες εμφανίσεις αξίζεις να ανταμειφθείς»

Τις δυνατότητες που έχει ο Βασίλης Μπάρκας να βοηθήσει τη Σέλτικ στους στόχους της τόνισε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του στη βρετανική Daily Record.

«Μπορώ να πω στους οπαδούς της Σέλτικ ότι ο Βασίλης είναι πολύ καλός και το ξέρω από προσωπική εμπειρία, γιατί συνεργαστήκαμε στην εθνική ομάδα όταν ήμουν βοηθός του προηγούμενου προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Βασίλης αγαπά τη δουλειά του και θέλει να μάθαίνει. Δουλεύει συνεχώς στην προπόνηση, θέλει να βελτιωθεί και αυτό μου αρέσει σε αυτόν. Έχει ό,τι θέλεις από έναν τερματοφύλακα. Μια φυσική παρουσία, καλύπτει την εστία, μπορεί να πιάσει την μπάλα στον αέρα και έχει καλή τεχνική ικανότητα που χρειάζεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι καλά, οπότε καθοδηγεί την ομάδα από πίσω και έχει προσωπικότητα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Το άλλο είναι, ότι είναι νέος για τερματοφύλακα,αλλά ταυτόχρονα έχει ήδη μεγάλη εμπειρία. Ήρθε η ώρα να επιτύχει τα όνειρά του. Έπαιζε για μία μεγάλη ομάδα, την ΑΕΚ. Ο Βασίλης παίρνει τώρα αυτό που του αξίζει για τη σκληρή δουλειά του και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να το δείξει σε ένα τεράστιο σύλλογο όπως η Σέλτικ. Όταν έχεις κάνει μεγάλες εμφανίσεις αξίζεις να ανταμειφθείς και ο ίδιος παίρνει την ανταμοιβή του. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί άξιος για μία τέτοια μεταγραφή και αν συνεχίσει να προχωρά όπως τώρα, τότε θα βοηθήσει στην επιτυχία της ομάδας και αν συμβεί αυτό, τότε η Σέλτικ θα αποκομίσει κέρδος από εκείνον», πρόσθεσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ