Φύσσας: «Ανοιχτός όμιλος, έχουμε κάνει βήματα προόδου τα τελευταία 2,5 χρόνια»

Την κλήρωση της Εθνικής στο Nations League σχολίασε ο Τάκης Φύσσας.

«Ο όμιλός μας δεν έχει κάποια πολύ αδύναμη ομάδα, αν μάλιστα μείνει η Κύπρος στην League C. Επομένως, είναι ανοιχτός, με ομάδες που παίζουν για όλα τ’ αποτελέσματα είτε στην έδρα τους είτε εκτός», σχολίασε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής.

«Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της ομάδας του Κοσόβου, με το οποίο παίξαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με βρετανικό στιλ ναι νοοτροπία. Μην ξεχνάμε ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη στον τελευταίο της αγώνα των European Qualifiers και αφαίρεσε το δικαίωμα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία να πάει απευθείας στο Κατάρ, καθώς θα παίξει μπαράζ. Πάντως, με την Βόρεια Ιρλανδία έχω ευχάριστες αναμνήσεις, αφού ήταν στον όμιλό μας όταν προκριθήκαμε στο EURO 2004. Για το ζευγάρι Κύπρος-Εσθονία, εύχομαι στην Κύπρο να κερδίσει, διότι πάντα θέλουμε να τα πηγαίνει καλά».

Όσο για την κατάσταση της Εθνικής, είπε: «Το θέμα, όμως, είμαστε εμείς. Ως ομάδα έχουμε δουλέψει τα τελευταία 2,5 χρόνια και έχουμε κάνει βήματα προόδου. Τότε θα βρισκόμαστε υπό τις οδηγίες ενός νέου προπονητή, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε τον μοναδικό στόχο, δηλαδή την πρωτιά, την άνοδο στην League Β και ίσως και κάποιο όφελος σε σχέση με τα προκριματικά του EURO 2024».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ