Φόντε: «Χωρίς τον Κριστιάνο η Πορτογαλία παίζει καλύτερα ως ομάδα»

Θέση σχετικά με τη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας πήρε ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Ζοσέ Φόντε, αναφέροντας πως το σύνολο του Φερνάντο Σάντος αποδίδει καλύτερα όταν δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ο 38χρονος σταρ.

Όπως τόνισε ο πολύπειρος αμυντικός, η παρουσία του Κριστιάνο «αναγκάζει» τους συμπαίκτες του να τον ψάχνουν στο γήπεδο, ενώ όταν δεν αγωνίζεται η Πορτογαλία αγωνίζεται καλύτερα ως ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άλλοτε συμπαίκτης του στην εθνική Πορτογαλίας:«Η Πορτογαλία είναι ικανή να παίζει όπως έπαιξε με την Ελβετία σε κάθε της παιχνίδι, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Και μόνο η παρουσία του Κριστιάνο στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζει τους συμπαίκτες του να τον ψάχνουν για να του δώσουν την μπάλα. Εξαιτίας του ποιος είναι, των όσων έχει καταφέρει και των πόσων ακόμα έχει τη δυνατότητα να πετύχει. Όταν δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο η Πορτογαλία παίζει καλύτερα ως ομάδα και αυτό το είδαμε στο παιχνίδι με την Ελβετία, στο οποίος παίξαμε χωρίς κάποιο σημείο αναφοράς και αυτό ήταν κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ