Φονσέκα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Την ευθύνη για τη συντριβή που γνώρισε η Ρόμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-2, στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική συνάντηση στο Europa League, παρότι είχε προηγηθεί (1-2), ανέλαβε ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα.

«Είμαι πάντα ο κύριος υπεύθυνος, είμαι εδώ για να αναλάβω όλη την ευθύνη», είπε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Δεν ψάχνω άλλοθι, είμαι υπεύθυνος και δεν θέλω να ξεφύγω από τις ευθύνες μου. Ας δούμε. Τώρα είναι δύσκολο να μιλήσουμε, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι».

Όσο για το πού αποδίδει την κατάρρευση της ομάδας του; «Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συνέβη. Δεν είχα την ευκαιρία να κάνω αλλαγές, χάσαμε σημαντικούς παίκτες, το πέναλτί τους δεν ήταν, το επιβεβαίωσε και ο Σόλσκιερ. Δεν είχαμε την ψυχική και σωματική δύναμη να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Η ρεβάνς; Ανησυχώ, έχουμε τόσα πολλά προβλήματα. Ντιαβαρά και Σμόλινγκ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με κάποιες δυσκολίες. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ότι θέλουμε να παίξουμε, το κάναμε και σημειώσαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, μετά το τρίτο γκολ δεν αντιδράσαμε. Πρέπει να ομολογήσω με ειλικρίνεια ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψεις μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα στη Ρώμη. Ήταν πολύ δύσκολο που χάσαμε με τραυματισμό τρεις παίκτες στο πρώτο ημίχρονο και να μην έχει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε το παιχνίδι έτσι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ