Φερέιρα: «Έγινε ένα λάθος για το οποίο δεν έχουμε ευθύνη, όποιος σκόραρε θα περνούσε» (video)

Αναλυτικά όσα είπε Ο Πορτογάλος τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» στη κάμερα της Cosmote TV:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια, καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες να βρεθούμε μπροστά στο σκορ, ξέραμε πως εκείνος που θα σκοράρει θα είχε το πλεονέκτημα να περάσει στον τελικό, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί.

Συνεχίσαμε στην ίδια λογική στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός προσπαθεί συνεχώς με σέντρες να γίνει επικίνδυνος, η δική μας αντίδραση ήταν σωστή, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Είναι λογικό πως θα δεχτείς φάσεις όταν πιέζεις για την ισοφάριση, εμείς δεχτήκαμε το γκολ σε μία από αυτές, προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρουμε.

Αν μπορούσαμε να τα ρίξουμε κάπου σε αυτό το παιχνίδι, τότε είναι ένα λάθος το οποίο δεν έχουμε ευθύνη εμείς. Όταν κάνω εγώ ένα λάθος αμέσως ζητάω συγνώμη, αν θεωρεί πως κάποιος έκανε ένα λάθος και πρέπει να ζητήσει συγνώμη ας το κάνει. Γι’ αυτό εμείς λέμε στους ποδοσφαιριστές μας να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να ελέγχουμε αυτά που μπορούμε, εκείνα που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ