Φαμπιάνο: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Φαμπιάνο Λάισμαν τόνισε πως στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, ζήτησε περισσότερη δουλεία στο να εκμεταλλεύονται τις φάσεις που δημιουργούν και στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτουν και την αισιοδοξία που φέρνει αυτό για καλή πορεία στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πετύχαμε τα δύο γκολ στην κανονική διάρκεια. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, ο αντίπαλος στο τελευταίο λεπτό με μια φάση μας έκανε το γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι από την εξέλιξη και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν το σημείο που έκρινε το παιχνίδι, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στη συνέχεια, γιατί σαν ομάδα έχουμε πολύ ποιότητα και πρέπει να τη βγάλουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα πλέον.

Η εικόνα της ομάδας ασφαλώς και επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Δικαιούμαστε και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Το δουλεύω στις προπονήσεις το να προωθούμαι στα κόρνερ, είμαι καλός σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα μας και να δουλέψουμε σκληρά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ