Εθνική Ιταλίας: Ο Μαντσίνι κάλεσε οπαδό στο πούλμαν και ο Μπονούτσι την έδιωξε (vid)

Ασχημο περιστατικό στην εθνική Ιταλίας, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να καλεί μια οπαδό στο πούλμαν της ομάδας και τον Λεονάρντο Μπονούτσι να τη διώχνει.

Η Σκουάντρα Ατζούρα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν στο Κατάρ τώρα και θα περίμενε την έναρξη του Μουντιάλ. Ετσι όπως τα έκανε, όμως, παίζει φιλικούς αγώνες και κάνει προπονήσεις. Και παράλληλα, προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στους οπαδούς της. Με αυτή τη λογική, υποθέτουμε, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάλεσε μια οπαδό των Ατζούρι στο πούλμαν της ομάδας. Ολα καλά ως εδώ. Η οπαδός, προφανώς ζώντας το όνειρο εκείνη τη στιγμή, ανέβηκε στο πούλμαν. Παραμένουν όλα καλά μέχρι εδώ. Παραμένουν όλα καλά, βασικά, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να επέμβει ο Μπονούτσι.

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας, σε βίντεο που κυκλοφορεί, ακούγεται να λέει προς την οπαδό να κατέβει. Και δεν το λέει και τόσο ευγενικά. Να παράκουσε τον προπονητή του, μοιάζει δύσκολο. Θα το έκανε τόσο ξεκάθαρα; Πιο πιθανό μοιάζει το να μην είχε καταλάβει ότι η οπαδός είχε την άδεια του Μαντσίνι. Οπως και να έχει, το βίντεο κυκλοφορεί στα social media και τα σχόλια είναι αρκετά. Και δεν είναι και τόσο… ευγενικά προς τον Μπονούτσι, ο οποίος γενικά θεωρείται και λίγο… άγαρμπος. Δεν το λες και προσωποποίηση του «τακτ»…

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ