Επική πινακίδα με… ρουμάνικο κέρασμα στον προπονητή της Ισλανδίας!

Μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά καθώς έχει ήδη αποκλειστεί, όμως η εθνική ομάδα της Ισλανδίας έχει εξελιχτεί σε… ρυθμιστή για τη 2η θέση στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Νησιώτες έκαναν χαλάστρα στη Ρουμανία αποσπώντας ισοπαλία, 0-0, την Πέμπτη (11/11), επιτρέποντας έτσι στη Βόρεια Μακεδονία να προσπεράσει.

Η τελευταία υποδέχεται σήμερα τους Ισλανδούς και χρειάζεται νίκη για να εξασφαλίσει τη 2η θέση, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των φιλοξενούμενων, Άρναρ Βίνταρσον, να ζητά, αστειευόμενος, κέρασμα μία μπύρα από τους Ρουμάνους αν τους κάνει το χατίρι να κόψει βαθμούς από τη Βόρεια Μακεδονία.

Κάπου εκεί ήρθε μία πινακίδα με ένα κουτάκι μπύρας και το μήνυμα «Άρναρ, έτοιμη η μπύρα σου» στα ισλανδικά! Βλέπετε, η ζυθοποιία Timisoreana είναι επίσημος χορηγός της εθνικής….

Πάντως ο χρήστης Twitter που ανέβασε την σχετική φωτογραφία, σχολίασε πως η ταμπέλα είναι μεν στα Σκόπια, όμως βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή των γηπεδούχων και όχι των Ισλανδών…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ