Εμβιλά: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, ανθίζω στον Ολυμπιακό»

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της PSV, τον τραυματισμό του και τη ρεβάνς, ενώ έδειξε ότι περνάει καλά στου Πειραιώτες.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα θα θέλει να νικήσει», σχολίασε ο Γάλλος μέσω της Cosmote TV, ενώ έδειξε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον τραυματισμό του: «Δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή μου, καθόλου σίγουρη. Είχα πόνους. Όλα έδειχναν πως δεν θα παίξω, αλλά είμαι χαρούμενος που πήρα μέρος και βοήθησα την ομάδα να νικήσει».

– τη ρεβάνς: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα θα θέλει να νικήσει. Δεν ήταν καλό που δεχτήκαμε δεύτερο γκολ, αλλά με το τέταρτο δικό μας φτιάξαμε αυτή τη σημαντική διαφορά των δύο γκολ. Πρέπει να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι με νοοτροπία νικητή και όχι για να πάρουμε την ισοπαλία».

– την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Είμαι ευτυχισμένος, όλοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο, με έχουν βοηθήσει να ανθίσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βοηθάω αυτή την όμορφη ομάδα».

– το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Πάντα είναι σημαντικό να ονειρεύεσαι και να έχεις στόχους. Έχουμε μεγάλα όνειρα, αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν τεράστιες ομάδες στο Europa League. Και η PSV είναι μεγάλος σύλλογος. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά στην Ευρώπη σε σχέση με πέρυσι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ