Έμεινε στον Πανερυθραϊκό ο Άλεξ Βουγιούκας

Στον Πανερυθραϊκό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Άλεξ Βουγιούκας.

Ο έμπειρος ψηλός και αδερφός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκα, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα από τη Νέα Ερυθραία και να τη βοηθήσει και στην Α2.

Η ανακοίνωση:

«Βουγιούκας… και του χρόνου!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άλεξ Βουγιούκα, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας και στην Α2, την προσεχή αγωνιστική περίοδο!

Ο Άλεξ ήταν ένας απ’ τους βασικούς συντελεστές στη φετινή επιτυχία του Πανερυθραϊκού μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την Άνοδο στην Α2, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων ψηλών της Κατηγορίας και καθοριστικό παράγοντα μέσα στη ρακέτα για την ομάδα μας».

Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσής του με τον Πανερυθραϊκό, ο Άλεξ Βουγιούκας, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, εξήγησε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω και φέτος στον Πανερυθραϊκό. Παρά τις δύσκολες εποχές που περνάμε, ο Σύλλογος συνεχίζει να εκπέμπει επαγγελματισμό, οργάνωση και σοβαρότητα. Καλή χρονιά να έχουμε με Υγεία, χωρίς τραυματισμούς και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της!».

Βουγιούκας… και του χρόνου! ??

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της…

Δημοσιεύτηκε από στις 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ