Είπε «όχι» στην Ιντερ ο Σκρίνιαρ – Η θέση του κλαμπ

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για την Ιντερ σε ό,τι αφορά τον Μίλαν Σκρίνιαρ, μετά την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Το κλίμα στις τάξεις των Νερατζούρι έχει βελτιωθεί πολύ μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Ολοι, επομένως, ήλπιζαν σε θετική απάντηση του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού ώστε να γίνει ακόμη καλύτερο. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι καλά σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Και δεν είναι καλά επειδή, όπως αναφέρουν τα σημερινά (20/1) ρεπορτάζ, η απάντηση του Σκρίνιαρ στην πρόταση της Ιντερ είναι αρνητική. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky Italia, ο 28χρονος στόπερ ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν προτίθεται αυτή τη στιγμή να υπογράψει. Το «αυτή τη στιγμή», προφανώς, σημαίνει ότι μπορεί να το ξανασκεφτεί ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει η διοίκηση του κλαμπ.

Η οποία διοίκηση του κλαμπ, επιμένει στο εξής: Η πρόταση που έγινε στον παίκτη δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Οι Νερατζούρι προσφέρουν 6 εκατ. ευρώ ετησίως, τα οποία μπορούν να γίνουν 6,5 με τα μπόνους. Ως εκεί όμως. Οπως έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του Σκρίνιαρ δεν πρόκειται να ανεβάσουν την πρότασή τους. Ο Σλοβάκος, από την πλευρά του, επιμένει να ζητάει 8 εκατ. ευρώ ετησίως, έχοντας στα χέρια του πρόταση και από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόταση που είναι στα 8-9 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους. Υπάρχει, δηλαδή, σημαντική οικονομική διαφορά και οι Μιλανέζοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να την καλύψουν. Αρα, η παραμονή του Σκρίνιαρ μοιάζει αδύνατη αυτή τη στιγμή.

Σε δύσκολη θέση ο Μαρότα…

Οπως και να έχει, στο Μιλάνο, συμπλήρωσε το Sky Italia, ελπίζουν ο παίκτης να το σκεφτεί ξανά και να αλλάξει άποψη. Αν όντως γίνει έτσι, όλα καλά. Αν δεν γίνει έτσι όμως, θα είναι μια ήττα της διοίκησης και προσωπικά του Μπέπε Μαρότα. Και θα είναι ήττα όχι γιατί θα χαθεί ο Σκρίνιαρ αλλά γιατί θα χαθούν τα 50 εκατ. ευρώ που θα μπορούσε να πάρει η Ιντερ το περασμένο καλοκαίρι πουλώντας τον στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Νερατζούρι δεν το έκαναν όμως, αν και δεν είχαν την παραμικρή εγγύηση ότι ο παίκτης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν. Και τελικά είναι κοντά στο να χάσει ως ελεύθερο έναν από τους παίκτες που θα μπορούσαν να βάλουν καλά λεφτά στο ταμείο του κλαμπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ