Δημητρούλιας: «Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ που θα μας ακολουθεί για πάντα»

Ιστορική είναι η μέρα για την ΑΕΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του τρεμπλ.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, απέδειξε γιατί βρίσκεται στους τελικούς. Για μας είναι μια ιστορική μέρα που θα μας ακολουθεί για πάντα. Κουραστήκαμε πολύ, μας έτυχαν πολλά φέτος, αλλά ποτέ δεν το βάλαμε κάτω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Σηματοδοτήσαμε το μέταλλο που θα έχει ομάδα. Θέλω βα ευχαριστήσουμε θερμά τον χρηματοδότη μας τον Σταμάτη Παπασταμάτη και την οικογένεια του, το staff, το management, πρώτα από όλα τους αθλητές μου, τους συνεργάτες μου. Κάναμε κάτι πολύ σπουδαίο, είμαστε πολύ κουρασμένοι για να το καταλάβουμε. Βρεθήκαμε πολλές φορές στο καναβάτσο, αλλά στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι ο leader αυτής της ομάδας».

Όσο για το που κρίθηκε το ματς είπε: «Τεχνικά θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για πολλά. Σίγουρα είχε πολύ μεγάλη ευστοχία ο αντίπαλός μας και αυτό τον κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Όταν ένα ματς πηγαίνει στην παράταση, παίζουν ρόλο η φυσική κατάσταση, το θέλω. Ήταν πολύ ισχυρό και του ΠΑΟΚ, όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στην παράταση και οι δύο το θέλουν πολύ. Κρίθηκε στην ενέργεια, για εμάς ήταν μια μέρα που αν κερδίζαμε θα κατακτούσαμε ένα τρεμπλ κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Γούσιος είπε: «Ήταν δύσκολες οι συνθήγκες. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε να πολεμήσουμε την απουσία προπονήσεων λόγω covid και δύο έξτρα απουσίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη σήμερα, παρά τις δυσκολίες, όπως και στον τελικό του Κυπέλλου».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ