Διαφωνεί με την πιθανή διακοπή της Volley League ο Παναθηναϊκός

Επιστολή με την οποία εναντιώνεται στην πιθανή πρόωρη ολοκλήρωση της φετινής Volley League Ανδρών, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο, απέστειλε στην ΕΣΑΠ ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» προχώρησε σε αυτή την κίνηση ώστε να απαντήσουν ΕΟΠΕ και ΓΓΑ, στο τι θα γίνει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγωνιστούν στο Champions League και επιλέξουν άλλη διοργάνωση, είναι πιθανό η Ελλάδα να χάσει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.

Αν συμβούν και τα δύο σενάρια, θα προκύψει μπέρδεμα σχετικά με το ποιος εκ των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή, κύκλοι του «τριφυλλιού» αναφέρουν είναι «υποτίμηση» του ίδιου του πρωταθλήματος να σταματήσει για να γίνει ο θεσμός του Λιγκ Καπ που είναι ο τρίτος τη τάξει θεσμός.

Επίσης επισημαίνουν ότι η επιστολή έχει σαν αδιαπραγμάτευτη αρχή ,αυτή της νομιμότητας, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο για το αν επιτρέπεται να αλλαχθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ