Δέδας: «Θέλουμε όσο ποτέ άλλοτε τον κόσμο δίπλα μας»

Την ελπίδα η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο στα Λιόσια να συνδυαστεί με μία νίκη εξέφρασε ο Στέφανος Δέδας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την Τρεβίζο για την δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Έλληνας τεχνικός αφού παραδέχθηκε το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι και σημαντικό πρόβλημα που έχει η ομάδα στην περιφέρεια με τη «λειψανδρία» όπως ανέφερε, κάλεσε τους οπαδούς της Ένωσης να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι επισημαίνοντας ότι η παρουσία τους και η στήριξή τους στο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο ματς, σ’ ένα θεσμό, που μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε βάθος.

Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο καινούριο μας Σπίτι, ευελπιστούμε να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση και νίκη. Η Τρεβίζο είναι μία γεμάτη και ποιοτική ομάδα, που θ’ αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για την ομάδα μας. Παρά τη λειψανδρία στους περιφερειακούς θα προσπαθήσουμε να καταστρώσουμε ένα πλάνο ειδικών καταστάσεων. Η καταπόνηση των δύο… μοναδικών μας γκαρντ είναι σημαντική και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση.

Χρειάζεται δύναμη και υπομονή για να δούμε την ομάδα στο βαθμό ετοιμότητας, που σχεδιάσαμε. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει. Θα έχει καταλυτική συμμετοχή στην έκβαση του αγώνα. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να βγούμε νικητές. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε με χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μπροστά μας έχουμε μία σημαντική εβδομάδα…»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ