Χέρμπερτ: «Η Ελλάδα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Ως μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου χαρακτήρισε ο Γκόρντον Χέρμπερτ την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ. Ο τεχνικός της Γερμανίας ανέφερε ότι μπορεί το παιχνίδι να είναι εντός έδρας αλλά έχει απέναντι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου με έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου σε αυτή.

«Παίζουμε εντός έδρας, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, η οποία διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου», ήταν τα πρώτα του λόγια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Το νούμερο είναι ένα είναι η άμυνα στο transition. Μετά αν θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμη πως, αλλά θα είναι βασικό. Και το τρίτο είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε και παραδέχθηκε πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια από τα τεχνάσματα που χρησιμοποίησε η Τσεχία χθες κόντρα στην Εθνική μας.

«Η Τσεχία έπαιξε πολύ καλά την Ελλάδα. Για τριάντα λεπτά πήγε πολύ καλά και είχε αποτέλεσμα αυτό που είχε αποφασίσει να κάνει. Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους παίκτες για πολλά χρόνια και έχει ήδη φέρει πολύ καλά αποτελέσματα», ανέφερε και κατέληξε στους τραυματισμούς που πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα του…

«Είναι το τουρνουά των… επιζώντων. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν παίκτες που είναι άρρωστοι. Θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμή ποιος θα παίξει τελικά και ποιος όχι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ