Χασάν: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε»

Ο Αχμέντ Χασάν μετά το «χρυσό» γκολ στο 89’ και δίνοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ανέφερε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ομάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παίζουμε στο Europa League και να περνάμε στην επόμενη φάση, είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση, τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για να τελειώσουμε το παιχνίδι και να είμαστε ευτυχισμένοι».

Ποιο είναι το μυστικό του και όταν μπαίνει ως αλλαγή συνήθως σκοράρει: «Πρέπει να το πιστεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να ελπίζεις και να το πιστεύεις. Στο ημίχρονο ήμασταν απογοητευμένοι και λίγο πεσμένοι, όμως μας μίλησε ο προπονητής με την εμπειρία του, όπως και οι έμπειροι παίκτες και μας είπαν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Είχαμε κάποιες ατυχίες, κάποια χτυπήματα στα δοκάρια, όμως δεν σταματήσαμε λεπτό να μην το πιστεύουμε. Αυτό είναι το μυστικό, να ελπίζεις μέχρι το τέλος».

Για το ποια ομάδα θέλει αντίπαλο για τον Ολυμπιακό: «Μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλους συλλόγους, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν είσαι μεγάλος σύλλογος τότε θέλεις να είσαι στις μεγάλες διοργανώσεις και μπορείς να παίζεις απέναντι στον οποιονδήποτε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όποια και να είναι η κλήρωσή μας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ