Μπιράγκι: «Ο περσινός τελικός εξακολουθεί να πονάει – Θέλουμε εκδίκηση»

Μπιράγκι: «Ο περσινός τελικός εξακολουθεί να πονάει – Θέλουμε εκδίκηση»

Ο Κριστιάνο Μπιράγκι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την πορεία της Φιορεντίνα με τον προπονητή Βιτσέντσο Ιταλιάνο κατά τα τελευταία τρία χρόνια. Επισημάνθηκε ότι παρά τις προόδους, η αγωνία από τον περσινό τελικό παραμένει ζωντανή και η ομάδα επιθυμεί να πάρει εκδίκηση στον αυριανό αγώνα (29/05).

Ο Μπιράγκι αναφέρθηκε στην απώλεια του περσινού τελικού λέγοντας: «Η απώλεια εκείνου του παιχνιδιού πριν ένα χρόνο μας πλήγωσε βαθιά. Αισθανόμαστε πολύ πικρία, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να μετατρέψουμε αυτήν την απογοήτευση σε κάτι θετικό. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να ξεπεράσουμε αυτό το αρνητικό συναίσθημα από την περασμένη σεζόν».

Σχετικά με την εκδίκηση, τονίζει: «Το αίσθημα της εκδίκησης υπάρχει μέσα μας. Όλοι, από προπονητές μέχρι παίκτες και προσωπικό, θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο για όλη την αγωνία και την αγάπη των φιλάθλων. Έχουμε πολλούς λόγους να επιδιώξουμε τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόοδο της ομάδας μετά την άφιξη του Ιταλιάνο ως προπονητής: «Η εξέλιξη μας είναι εντυπωσιακή. Το αισθανόμαστε καθημερινά. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κυνηγήσουμε την επιτυχία και την κατάκτηση τροπαίων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ