Αρκούδης: «Έγιναν κωμικοτραγικά πράγματα με τη Super League 2»

Ο Ηλίας Αρκούδης φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ 94,6 και χαρακτήρισε κωμικοτραγικά τα όσα συμβαίνουν στη Super League 2 ενόψει της νέας σεζόν.

«Ό,τι λέω εκφράζω εμένα και όχι την Επιτροπή. Φέτος οι ομάδες παίζουν χωρίς εγγυητική, χωρίς ασφαλιστική κι ας χρωστάει κάποιος τα μαλλιά της κεφαλής του. Ο νόμος λέει για αφαίρεση βαθμών. Δημιουργείται το ερώτημα για το αν υπερισχύει ο νόμος ή η ΕΠΟ… Έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Να ξεκαθαρίσουμε αν ισχύουν οι νόμοι, αν θα εφαρμόζονται οι νόμοι. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο», επεσήμανε το μέλος της ΕΕΑ στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν πρόκειται για πελατειακού τύπου διαδικασία, απάντησε καταφατικά, όπως και όταν του ζητήθηκε να πει εάν «η βάση λειτουργίας της Super League είναι ο στοιχηματισμός. Στη Sportradar γελάει ο κόσμος μαζί μας».

Για το πόσο ομάδες πήραν άδεια, είπε: «Έχουμε δώσει από τους 30 φακέλους, μαζί τους τέσσερις των Β’ ομάδων των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας), τους 20 και απορρίψαμε τους έξι. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Αυτοί οι έξι δουλεύουν, κάνουν μεταγραφές και εμείς κάνουμε τον σταυρό μας. Ας μην λένε για φάκελο αδειοδότησης, ας τον ονομάσουν αλλιώς. Να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο…».

Ακόμη αναφέρθηκε στην Ξάνθη: «Δεν καταλαβαίνω για παράδειγμα το πώς θα παίξει η Ξάνθη. Όταν υπάρχουν κατασχέσεις, πλειστηριασμοί μισού εκατομμυρίου, όπως και μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί. Όπως δεν καταλαβαίνω και για άλλες ομάδες».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ