Η απάντηση του DJ Valentino για την… αόρατη κονσόλα: «Βρήκα ένα άδειο τραπέζι κι έκανα ό,τι μπορώ»

Αρκετά ενοχλημένος σχετικά με τον ντόρο που έγινε στα βραβεία Mad με το πλάνο του να «παίζει» μουσική σε… αόρατη κονσόλα εμφανίστηκε ο DJ Valentino.

Απαντώντας σε ποστ του twitter που σχολίαζαν αρνητικά το συγκεκριμένο βίντεο και μιλούσαν για κοροϊδία προς τον κόσμο, ο γνωστός μουσικός παραγωγός έγραψε:

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό show και όχι κάποιο event σε club. Θα προτιμούσα και εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε studio με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley(ποτ πουρι) που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 ημέρες δουλειά, δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλοι μου. Και πάλι ευχαριστώ».

Κλείνοντας, ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα, αλλά ξεκαθάρισε πως η ευθύνη για το θέαμα δεν ήταν δική του. «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ