Απάντησε στον Ράντονιτς ο Άντριους: «Είναι πραγματικά αστείο»!

Άμεση απάντηση του Άντριου Άντριους στον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε… γελώντας τα όσα ανέφερε για το πρόσωπό του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι (102-70) με τον Ιωνικό.

«Είναι εκτός ομάδας. Δεν έχει υπογράψει ακόμα την αποχώρησή του και έχουμε πρόβλημα με τον κανονισμό ότι δεν υπογράφει για να μη λογίζεται ανάμεσα στους ξένους», είχε σημειώσει ο Μαυροβούνιος προπονητής, με τον Άντριους να απαντά μέσω twitter. «Είναι πραγματικά αστέιο όλο αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά επισυνάπτοντας και emojies γέλιου.

Υπενθυνίζεται το νωρίτερο ρεπορτάζ. Στην πραγματικότητα, ο Άντριου Άντριους παρόλο που εδώ και 3 μήνες δεν υπολογίζεται, αρνείται να υπογράψει το χαρτί που απαιτείται ώστε να μην λογίζεται ανάμεσα στους επτά ξένους του Παναθηναϊκού στην Basket League, κάτι που σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση του. Αυτός είναι και ο λόγος, που οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δηλώσουν τον Μάριους Γκριγκόνις στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μένει εκτός από τους εγχώριους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ο Λιθουανός είχε βγεί από τη λίστα των ξένων όταν τραυματίστηκε έτσι ώστε να ενταχθεί ο Ντουέιν Μπέικον, ωστόσο στον Παναθηναϊκό περίμεναν πως μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημά του θα είχε δοθεί λύση στο ζήτημα του Άντριους, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει. Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός πως ο παίκτης, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Άντριους, πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να βγει από την επτάδα των ξένων στην Basket League, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιό του, κάτι που οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν.

Μένει να δούμε αν θα βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα που «καίει» τον Παναθηναϊκό, που έχει ουσιαστικά δηλωμένο στην Basket League εναν παίκτη που φανερά δεν υπολογίζεται, χωρίς να μπορεί να παραχωρήσει τη θέση του στον Μάριους Γκριγκόνις που είναι κανονικά εντός ομάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ