Ανέλαβε την Κηφισιά ο Ορφανός

Στο πρόσωπο του Γιάννη Ορφανού, βρήκε τον αντικαταστάτη του Νίκου Ζαλμά η Κηφισιά. Ο έμπειρος τεχνικός που την περσινή σεζόν κάθισε στον πάγκο του Φοίνικα Σύρου, συμφώνησε με την ομάδα των Βορείων Προαστίων για την επόμενη σεζόν.Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό για την αγωνιστική περίοδο 2021-22».

«Είμαι ευχαριστημένος που συμφωνήσαμε με την διοίκηση της Κηφισιάς να συνεργαστούμε τη νέα σεζόν. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι της ομάδας αγαπούν το βόλεϊ και στηρίζουν την Κηφισιά. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, ενώ οι νέοι μου συνεργάτες είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω πολλά χρόνια και έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην ομάδα και στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι άνθρωποι του βόλεϊ και γνωρίζουν το άθλημα. Ένιωσα αμέσως μία καλή χημεία με τους ανθρώπους της Κηφισιάς», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό που η Κηφισιά εμπιστεύεται τους Έλληνες προπονητές και την έχουν δικαιώσει οι επιλογές της όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν περάσει αξιόλογοι προπονητές στην Κηφισιά οι οποίοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Από την πλευρά μου θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με νέα ταλαντούχα παιδιά αλλά παράλληλα θα κοιτάξουμε να πλαισιώσουμε την ομάδα και με κάποιους εμπείρους αθλητές γιατί το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι αρκετά πιο δυνατό σε σχέση με την περσινή χρονιά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ