Ανδρεάδης: «Αλλαγμένη η ομάδα σε σχέση με πέρυσι, θέλω να είμαι για δύο ακόμα χρόνια στο γήπεδο»

Μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο βόλεϊ και ο πολύπειρος Ανδρέας Ανδρεάδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στις αλλαγές των Πειραιωτών σε σχέση με πέρυσι, το κλίμα στα αποδυτήρια, τη δύσκολη σεζόν αλλά και τα σχέδιά του για την συνέχεια.

Αναλυτικά:«Ο Ολυμπιακός ήταν μία αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Φρομ είναι από τους καλύτερους ακραίους στην Ευρώπη, ο Μιγιαΐλοβιτς έχει μεγάλες παραστάσεις από το εξωτερικό και ο Έγκλεσκαλνς έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας.

Μέσα από τις δυσκολίες του κορωνοϊού καταφέραμε όλοι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν την αφιερώνω σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, την διοργανώτρια αρχή και όλους όσοι συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί αυτό το πρωτάθλημα.

Όσο μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω. Θέλω δύο χρόνια ακόμα να είμαι στο γήπεδο. Θέλω να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά όλα στην ώρα τους».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ