Ανανέωσε την συνεργασία της με τον Τσάβι Ρόκα η ΑΕΚ Λάρνακας

Τεχνικός διευθυντής μέχρι τον Μάιο του 2025 στην ΑΕΚ Λάρνακας θα παραμείνει ο Τσάβι Ρόκα, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της η κυπριακή ομάδα.

Ο Ρόκα διανύει τη δεύτερη θητεία του στους «κιτρινοπράσινους», καθώς κατείχε την ίδια θέση και την πενταετία 2013-2018, με την διοίκηση της ομάδας να δείχνει πως εμπιστεύεται τον Ισπανό για τη δουλειά που έχει κάνει από τον Φεβρουάριο του 2021, που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Να θυμίσουμε πως είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής και στον Παναθηναϊκό, από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2020.

Η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Xavi Roca για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2025.

Το έργο του Xavi Roca, τόσο στην πρώτη θητεία, όσο και στην δεύτερη, κρίνεται απόλυτα πετυχημένο, με την ομάδα μας να είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα και την ίδια στιγμή κάνει περήφανη την Λάρνακα και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή έχει ξεχωρίσει για την απόλυτη αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ