Ανανέωσε και επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Καραμπουρνιώτης

Σε μια ακόμη κίνηση με την οποία δείχνει ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να ανανεώνουν για δύο ακόμη χρόνια την συνεργασία τους με τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη.Ο Έλληνας αθλητής επιστρέφει έτσι στου Ρέντη μετά το μικρό του πέρασμα από την Κύπρο και την Ανόρθωση, ακολουθώντας ακριβώς τον δρόμο του Πέτρου Κανδύλα που επίσης ανανέωσε χθες.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω πάλι στη χώρα μου και στην ομάδα που με ανέδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και πάλι μετά το μικρό διάλλειμα της συνεργασίας μας, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν. Ελπίζω το συντομότερο δυνατό να έχουμε και πάλι στο πλευρό μας τους μοναδικούς οπαδούς μας και μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό, δίνοντας κάθε μέρα το 100% των δυνατοτήτων μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ