Αναλαμβάνουν την Εθνική γυναικών οι Καμμένου και Καραγιάννη

Το τιμόνι της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών πρόκειται να αναλάβουν η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Οι δύο προπονήτριες πήραν «προαγωγή» από τις μικρές εθνικές, μετά την εντυπωσιακή τους παρουσία σε αυτές, ενώ τα νέα τους καθήκοντα αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς. Πήραμε απόφαση στην εκτελεστική επιτροπή και σας δίνω τώρα και μια είδηση. Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη θα είναι στην εθνική ομάδα των γυναικών. Δεν είναι προπονήτριες σε κάποιο σωματείο. Όσο για τους άνδρες, θα το δούμε στην πορεία. Η μεγάλη μας αγωνία είναι πως έχουν συμπυκνωθεί οι μεγάλες διοργανώσεις, εξαιτίας της πανδημίας, θέλουμε αφοσίωση από τους προπονητές», ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε:

«Ο Θοδωρής Βλάχος που είναι προπονητής στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως για ένα διάστημα να παραμείνει εκεί και εφόσον είναι επιθυμία του ίδιου να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Όσο για την κολύμβηση, είπε: «Στο Καζάν, στους πρόσφατους αγώνες τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Τα πέντε μετάλλια που πήραμε είναι μια καλή βάση για να προχωρήσουμε. Τα κολυμβητήρια είναι οι χώροι που άνοιξαν τελευταίοι από οποιονδήποτε άλλο. Η αγωνία μας για να κρατήσουμε τα παιδιά στις πισίνες ήταν μεγάλη. Καταφέραμε να τα αυξήσουμε κιόλας. Είχαμε αγωνία γιατί τα παιδιά είναι παιδιά. Με κλειστά κολυμβητήρια θα ασχολούνταν με άλλα αθλήματα. Όμως έμειναν στα κολυμβητήρια και είναι πολύ σημαντικό γεγονός».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ