Αλλαγές στην Ιντερ: Οι 7 παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι

Η Ιντερ εξακολουθεί, φυσικά, να έχει στόχους στη φετινή σεζόν, κάνει όμως ήδη τον προγραμματισμό της και για την επόμενη.

Το φετινό πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ, ασφαλώς, για τους Νερατζούρι μετά την ήττα από την Εμπολι. Ναι μεν η κατάκτηση του τίτλου μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, αλλά η ομάδα συνεχίζει να έχει στόχους. Μέχρι και το τέλος της σεζόν, επομένως, όλοι θα είναι συγκεντρωμένοι σε αυτούς. Παράλληλα, όμως, η διοίκηση μπορεί να έχει στραμμένη την προσοχή της και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί, με λίγα λόγια, να κάνει ήδη τον προγραμματισμό της. Και αν πιστέψουμε σημερινά (28/1) ιταλικά ρεπορτάζ, όπως αυτό της Gazzetta dello Sport, τότε είναι 7 οι παίκτες που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το Μιλάνο. Για διάφορους λόγους. Εχουμε και λέμε…

Καταρχάς, ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς. Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και κατά πάσα πιθανότητα θα βάλει τέλος στην καριέρα του. Θα αποσυρθεί. Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρείται και η αποχώρηση του Μίλαν Σκρίνιαρ, για τον οποίο γράφτηκαν αρκετά την τελευταία εβδομάδα. Ενας άλλος παίκτης που θα φύγει επίσης ως ελεύθερος, αφού δεν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο, είναι ο Ντανίλο Ντ’Αμπρόζιο. Στην ίδια κατηγορία, αυτή των παικτών που θα φύγουν ως ελεύθεροι δηλαδή, μπαίνει και ο Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι. Δεν υπολογίζεται και δεν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο. Ο,τι θα συμβεί, δηλαδή, και με τον Ενρίκε Νταλμπέρ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και δύο παίκτες που είναι προς πώληση: Ντένζελ Ντάμφρις και Χοακίν Κορέα. Ο πρώτος θα πρέπει να πωληθεί πριν τις 30 Ιουνίου ώστε να βοηθήσει και στον ισολογισμό. Ο δεύτερος θα πωληθεί επειδή έχει απογοητεύσει και δεν έχει δικαιώσει την Ιντερ για την απόφασή της να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ