Αϊτόρ: «Δεν αρμόζει αυτός ο δρόμος στον Παναθηναϊκό»

Περίλυπος και ταυτόχρονα προβληματισμένος για την αγωνιστική κατάσταση που έχει εσχάτως ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ο Αϊτόρ μετά την ήττα από τον ΠΑΣ (1-2) και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

«Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι κι αυτό το δείχνει το αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να δούμε τι κάνουμε καθημερινά, γιατί αυτός δεν είναι ο δρόμος που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω να σας πω τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν έπαιζε κι ο Βέλεθ, αλλά αρχίσαμε άσχημα και ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε τις δύο πρώτες ευκαιρίες του. Εμείς δεν κάναμε αυτό για το οποίο ήμασταν έτοιμοι κι αυτό που θέλαμε», τόνισε ο Ισπανός εξτρέμ στην COSMOTE TV.

«Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο συμπαγείς και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει όπως θα ήθελε. Ο ΠΑΣ είναι καλή άμυνα κι εμείς παίξαμε πίσω. Έπρεπε να κοιτάξουμε να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, αλλά δεν έγινε», πρόσθεσε.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να συνέλθει αγωνιστικά; «Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Όταν κάνεις τα πράγματα καλά στην προπόνηση, θα σου βγουν στο γήπεδο. Είχαμε κερδίσει πολλούς αγώνες χωρίς να παίξουμε καλά. Όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου, είναι μοιραίο να δεχτείς γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ