Αγωγή Ντιμπάλα στη Γιουβέντους επειδή δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο

Μπορεί ο Πάουλο Ντιμπάλα να βρίσκεται στη Ρόμα από το περασμένο καλοκαίρι, το όνομά του όμως συνδέεται ακόμη με τη Γιουβέντους.

Πριν τρεις εβδομάδες, στις 3 Μαρτίου, τα ρεπορτάζ για τον Αργεντίνο και τους Μπιανκονέρι είχαν επανέλθει. Και ο λόγος ήταν ο εξής: Στο πλαίσιο της κατάθεσής του στην εισαγγελία του Τορίνο για το θέμα των 4 μισθών του 2020, είχε πει ότι το κλαμπ τού χρωστούσε λεφτά. Για την ακρίβεια του χρωστάει 3 εκατ. ευρώ, τα οποία βάσει συμφωνίας πρέπει να του δώσει μέχρι και τον Απρίλιο του 2023. Η Γιουβέντους, επομένως, θα πρέπει μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα να δώσει αυτά τα λεφτά στον Ντιμπάλα. Το θέμα, όμως, δεν τελειώνει εκεί.

Ο ιταλικός Τύπος δημοσιεύει σήμερα (23/3) μέρος της κατάθεσης του δικηγόρου του Αργεντίνου, Λούκα Φεράρι, για το ίδιο θέμα. Και από την κατάθεσή του, προκύπτει το εξής: Η πλευρά του Ντιμπάλα σκέφτεται να κάνει αγωγή στη Γιούβε και να ζητήσει αποζημίωση. Για ποιο πράγμα; Για το γεγονός ότι δεν του ανανέωσε τελικά το συμβόλαιο. «Η υπογραφή ήταν τυπικό θέμα καθαρά, είχαμε συμφωνήσει σε όλα προφορικά και αυτό είναι που μετράει», λέει στην κατάθεσή του ο δικηγόρος. Και αφού δεν μετράει η υπογραφή αλλά η προφορική συμφωνία, σκέφτεται να κάνει αγωγή ζητώντας αποζημίωση 4-5 εκατ. ευρώ, όπως γράφει η Gazzetta dello Sport.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος στην κατάθεσή του, ο Αργεντίνος έχασε 49 εκατ. ευρώ από την μη ανανέωση του συμβολαίου του, αφού τόσα θα έπαιρνε αν έμπαιναν οι υπογραφές. Αυτές τελικά δεν μπήκαν, όμως, επειδή οι Τορινέζοι άλλαξαν γνώμη. Και αφού άλλαξαν γνώμη, ο Ντιμπάλα θα ζητήσει τώρα αποζημίωση επειδή έχασε τα λεφτά που θα έπαιρνε αν υπέγραφε το συμβόλαιο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ