Η ΑΕΚ μοίρασε κίτρινα τριαντάφυλλα στις πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού

Με μια ιδιαίτερη έκπληξη έδωσαν τα συγχαρητήριά τους τα κορίτσια της ΑΕΚ σε αυτά του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση της φετινής Euroleague.

Οι «κιτρινόμαυρες» έδειξαν την εκτίμησή τους στην ομάδα του Χάρη Παυλίδη δίνοντας από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο σε κάθε μέλος της ομάδας, πριν την έναρξη του μεταξύ τους ματς για τη 16η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι ερυθρολευκες ήταν καταιγιστικές και πήραν με ευκολία τη νίκη, παίρνοντας προβάδισμα 7-2 ως το ημίχρονο. Σε αντίστοιχους ρυθμούς κινήθηκε και το δεύτερο μισό του ματς , με τον Ολυμπιακό να διευρύνει αδιάκοπα το προβάδισμά του, ως το τελικό 18-5.

3163639 220430
olumpiakos 220430

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 5-2, 6-1.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου 3, Τριχά 3.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Κώτσου, Τσόπελα, Δανέζη, Αηδονοπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ