«Αδιαφορία από τις αρχές του Μπριζ και από εσάς κ.κ. Τζιτζικώστα, Αγγελούδη»

«Αδιαφορία από τις αρχές του Μπριζ και από εσάς κ.κ. Τζιτζικώστα, Αγγελούδη»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Μπριζ για τον προημιτελικό του Europa Conference League, εξέδωσαν ανακοίνωση κατακρίνοντας την αντίδραση Τζιτζικώστα και Αγγελούδη στα γεγονότα στο «Γιαν Μπρεϊντέλ».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά από την βίαιη επίθεση που υπέστησαν ως οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, αντιμετωπίζουμε την αδιαφορία των αρχών της Θεσσαλονίκης. Ούτε ο κ. Τζιτζικώστας ούτε ο κ. Αγγελούδης επηρεάστηκαν από την αντίδραση των ΜΜΕ για το περιστατικό στο Μπριζ.

Η περιγραφή των τραυματιών, των ατόμων που αποκλείστηκαν παρά την κατοχή εισιτηρίων, και των παράνομα συλληφθέντων που υπέφεραν από τη βελγική αστυνομία, δεν αντιμετωπίστηκε σοβαρά από τους υπεύθυνους της περιοχής. Η απάθειά σας είναι απαράδεκτη και θα τιμωρηθεί από εμάς που βιώσαμε την κατάσταση.

Αναμέναμε παρόμοιες ενέργειες με τους αξιωματούχους του Μπριζ που επέτρεψαν την άδικη μεταχείριση από τη βελγική αστυνομία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς για την πρωτοβουλία τους να διαδηλώσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ υπερβαίνει το απλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Οι οπαδοί διατηρούν ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας και των αξιών του συλλόγου μας.»

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ