Το Netflix, σαν άλλος Άι Βασίλης, θα προβάλλει νωρίτερα την 3η σεζόν του Cobra Kai!

Μόλις χθες το Netflix κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από την άκρως αναμενόμενη 3η σεζόν του Cobra Kai, όμως έκρυβε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για τους fans της σειράς, σαν άλλος Άι Βασίλης. Φαίνεται πως άλλαξε γνώμη ο streaming κολοσσός και ενώ ο 3ος κύκλος αναμενόταν στις 8 Ιανουαρίου, μιας και είναι πανέτοιμη για πρεμιέρα εδώ και καιρό, αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία προβολής. 

Τελικά, η 3η σεζόν του Cobra Kai θα προβληθεί κατά μία εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά αποκλειστικά στο Netflix. Η υπηρεσία το ανακοίνωσε με ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου ο Johnny του William Zabka αποκαλύπτεται πως ευθύνεται για αυτήν την ευχάριστη είδηση…έστω κι αν έγινε κατά λάθος:

Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι Xolo MaridueñaRalph Macchio, Martin Kove, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser και Jacob Bertrand

Το Netflix, σαν άλλος Άι Βασίλης, θα προβάλλει νωρίτερα την 3η σεζόν του Cobra Kai!

H πλοκή του 3ου κύκλου συνεχίζει αμέσως μετά το cliffhanger του 2ου με τον Daniel να συνεργάζεται τελικά με τον Johnny και οι δυο του θα επιστρέψουν στην Ιαπωνία εκεί όπου αναμένεται να δούμε χαρακτήρες από το Karate Kid Part II. Την ίδια ώρα στο Cobra Kai Dojo το οποίο κατέλαβε ο Kreese θα υπάρξουν εντάσεις. 

Ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα του Cobra Kai III την Πρωτοχρονιά αποκλειστικά στο Netflix. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ