Το νέο trailer του Judas and the Black Messiah είναι εδώ και πάει καρφί για τα Oscars

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε ή μάθαμε κάτι για το επερχόμενο φιλμ της Warner Bros, το “Judas and the Black Messiah”. Το φιλμ του Shaka King πάει καρφί για τα Oscars και απαρτίζεται από τους Daniel Kaluuya (Get Out, Sicario), LaKeith Stanfield (Knives Out, Sorry to Bother You), Martin Sheen (Apocalypse Now, The Departed) και Jesse Plemons (The Irishman, Breaking Bad, El Camino).

Τώρα, η Warner είπε να δημοσιεύσει το 2ο trailer της ταινίας για να ζεστάνει το κλίμα και παίρνουμε μια καλύτερη γεύση από το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Στην υπόθεση της ιστορίας θα δούμε τον Fred Hampton, ο οποίος δολοφονήθηκε όταν ήταν 21 ετών από το FBI και την αστυνομία του Σικάγο το 1969. Απέναντί του ήταν ο William O’Neal που ήταν πληροφοριοδότης του FBI που «έδωσε» τους «Μαύρους Πάνθηρες» στην αστυνομία και οδήγησε στη δολοφονία του Hampton.

Το νέο trailer του Judas and the Black Messiah είναι εδώ και πάει καρφί για τα Oscars

Το Judas and the Black Messiah θα προβληθεί σε επιλεγμένα σινεμά στις 12 Φεβρουαρίου και την ίδια μέρα μέσα από το HBO Max. Δείτε το trailer παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ