Το Furiosa, η prequel ταινία του Mad Max, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Πριν μερικούς μήνες μάθαμε και επίσημα για τα σχέδια του George Miller για το prequel φιλμ του ‘Mad Max‘ αλλά και ποια τελικά θα υποδυθεί την Furiosa. Τελικά, η ηθοποιός που θα αντικαταστήσει την εξαιρετική Charlize Theron από το “Fury Road” είναι η Anya Taylor-Joy, που πρόσφατα η δημοτικότητά της εκτοξεύθηκε χάρις την ερμηνεία της στο “The Queen’s Gambit” του Netflix. 

Τώρα και επίσημα δια στόματος της Warner Bros. έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του “Furiosa” το οποίο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2023. Ελπίζουμε φυσικά μέχρι τότε η κατάσταση με την πανδημία να έχει εξομαλυνθεί και αυτό ελπίζει και η εταιρία παραγωγής, θέτοντας την πρεμιέρα του σε δυο χρόνια και κάτι μήνες από σήμερα. 

Το Furiosa, η prequel ταινία του Mad Max, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Στο Furiosa εκτός από την Taylor-Joy στον ομώνυμο ρόλο θα την πλαισιώσουν οι Chris Hemsworth (Avengers: Endgame, Extraction) και Yahya Abdul Mateen II (Aquaman, Candyman) σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Ο Miller αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένος με τη νέα του ταινία φαντασίας “Three Thousand Years of Longing” με τους Idris Elba και Tilda Swinton, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ