Τα κορίτσια που πλουτίζουν στο OnlyFans

Είναι πια κοινό μυστικό ότι το OnlyFans αποτελεί το κύριο έσοδο για χιλιάδες κορίτσια εκεί έξω. Το περιεχόμενο διαφέρει ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε χρήστη, όπως επίσης και η τιμολόγηση. Στο Money Shot: The Pornhub Story, το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για την άνοδο του Pornhub στο Netflix, βλέπουμε τους λόγους για τους οποίους ολοένα και περισσότερες πορνοστάρ εγγράφονται στην πλατφόρμα. Φυσικά, δεν είναι οι μόνες. Παρακάτω θα διαβάσεις για τις 7 influencers που έχουν βγάλει μία περιουσία στο OnlyFans, πουλώντας φωτογραφίες, που δε θα κοσμούσαν το Instagram τους. 

Blac Chyna – 20 εκατομμύρια δολάρια

Η Blac Chyna ή κατά κόσμον Angela White, βγάζει περίπου 20 εκατ. δολάρια ετησίως χάρη στην ιστοσελίδα. Παρότι δεν είναι πλέον στην πλατφόρμα, το OnlyFans της Blac Chyna χρέωνε τους συνδρομητές 19,99 δολάρια το μήνα πριν φύγει.

Bella Thorne – 11 εκατομμύρια δολάρια

Αν και η μηνιαία συνδρομή της είναι δωρεάν, μέσω των υπόλοιπων παροχών της, η Thorne κατάφερε να δημιουργήσει τεράστια έσοδα.

Cardi B – 9,43 εκατομμύρια δολάρια

Όπως και η Blac Chyna, η ράπερ Cardi B δεν είναι πλέον στο OnlyFans, αλλά την τελευταία σεζόν της, αποκόμισε πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια.

Mia Khalifa – 6,42 εκατομμύρια δολάρια

Αφού εγκατέλειψε τη βιομηχανία του πορνό, την οποία είχε κατακτήσει, η Khalifa μπήκε στο OnlyFans για να επαναφέρει το brand της και να δημοσιεύει το είδος του περιεχομένου που εκείνη ήθελε. Με απόλυτη επιτυχία ξανά. 

Bhad Bhabie – 5,2 εκατομμύρια δολάρια

Είναι δημιούργημα των social media και ξεχώρισε αμέσως για την παρουσία της εκεί. Χρεώνει τους συνδρομητές 23,99 δολάρια το μήνα για να βλέπουν το αποκλειστικό της περιεχόμενο στο OnlyFans, καθιστώντας την μία από τις κορυφαίες κερδισμένες στην πλατφόρμα.

Erica Mena- 4,49 εκατομμύρια δολάρια

Η αμερικανίδα παρουσιάστρια φέρεται να κερδίζει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο μέσω tips και αποκλειστικού περιεχομένου.

Gemma McCourt- 2,9 εκατομμύρια δολάρια

Γνωστή ως Gem101 στο OnlyFans, η social media influencer έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής. Χρεώνει τους θαυμαστές της 30 δολάρια το μήνα για μια βασική συνδρομή, κερδίζοντας έτσι μια θέση στη λίστα με τα πιο καλοπληρωμένα κορίτσια της πλατφόρμας. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ