Μία ιστορική φωτογράφιση στα χρονικά του Sports Illustrated

Με καθυστέρηση αρκετών χρόνων, οι γυναίκες είναι επιτέλους – σχεδόν – ελεύθερες να αγαπήσουν τις “ατέλειες” τους. Η συμπερίληψη του κόσμου της μόδας αλλά και της ομορφιάς αποτέλεσε αναγκαίο βήμα προς την δικαίωση των γυναικείων αγώνων για ένα καλύτερο μέλλον. Πλέον το αληθινό γυναικείο σώμα με τις καμπύλες, τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, την τριχόπτωση, τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι φανερά άξιο θαυμασμού, δίνοντας ώθηση σε κάθε κοπέλα να αγαπήσει κάθε κομμάτι του εαυτού της. Το Sports Illustrated κάνει ένα ισχυρό πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Μεταξύ των καταστροφικών ταμπού είχαν ενταχθεί και τα σημάδια της εγκυμοσύνης, τα οποία μετά τον τοκετό έπρεπε “πάσι θυσία” να εξαφανιστούν. Κανένας όμως δεν μιλούσε για εκείνα τα μόνιμα, τα βαθιά χαραγμένα στο δέρμα, που μόνο μπόλικο ύφασμα θα μπορούσε να τα καλύψει προσωρινά.

Η ιστορική φωτογράφιση της Kelly Hughes

Ο λόγος για την ουλή που αφήνει στο πέρασμα της η καισαρική τομή. Παρόλο που απασχολεί πάμπολλες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, το σημάδι αυτό δεν προβάλλεται συχνά. Για την ακρίβεια δεν προβαλλόταν καθόλου, ώσπου η Kelly Hughes αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, γράφοντας ιστορία με την δική της τομή. Το μοντέλο από την Αμερική, πόζαρε φορώντας το αγαπημένο της μπικίνι για λογαριασμό του περιοδικού “Sport Illustrated Swimsuit” αναδεικνύοντας γεμάτη περηφάνια το σημάδι που την βοήθησε να κρατάει στα χέρια της σήμερα το υγιές μωρό της.

Η συνέχεια στο WomanToc

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ