Κι αν αυτή είναι η πρώτη topless φωτογραφία της Sofia Vergara από τα ’90s;

Σήμερα όλοι γνωρίζουν τη Sofia Vergara χάρη -και- στο ρόλο της στο Modern Family, αλλά πριν από 20 χρόνια η κολομβιανή καλλονή πάλευε να γίνει γνωστή, και έκανε ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για να τα καταφέρει. Κάπως έτσι, ανακαλύψαμε φωτογραφικά ντοκουμέντα με την ελκυστική ηθοποιό να ποζάρει topless σε μια παραλία. Η χαρισματική Vergara, τότε ήταν μια νεαρή καστανόξανθη ανερχόμενη ηθοποιός που αναζητούσε μια θέση στο Χόλιγουντ και φυσικά εντυπωσίαζε τα πλήθη με τα προσόντα της. Τίποτα δεν έχει αλλάξει έκτοτε, πέρα από το ότι πλέον είναι πασίγνωστη και δυστυχώς για εμάς, πάρα πολύ παντρεμένη με τον Joe Manganiello

Για την ιστορία, το 1997, όταν και βγήκαν αυτές οι λήψεις, η Vergara εργαζόταν ως μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόλις είχε πάρει διαζύγιο της από τον Joe Gonzalez, τον πατέρα του 5χρονου (τότε) γιου της Manolo.

Οι προ 25ετιας φωτογραφίες

Ο δρόμος της δεν ήταν εύκολος, καθώς η πρώην διαγωνιζόμενη των καλλιστείων δεν κατάφερε να πάρει κάποιο σημαντικό ρόλο μέχρι το 2002. Εν τέλει έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία Big Trouble που της έδωσε το εισιτήριο για την επιτυχία στην υποκριτική. 

25 και πλέον χρόνια αργότερα η 50χρονη σήμερα Sofia Vergara παραμένει σχεδόν ίδια, βάζοντας εμάς σε σκέψεις για το τι μπορεί να κάνουμε λάθος. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ