Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη, η πραγματικά εντυπωσιακή βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού

Τα μάτια της, πράσινα να είναι η μαβιά, όνειρο και αποθυμιά; Ο λόγος για αυτά της πανέμορφης, καλλίγραμμης και εντυπωσιακής Κατερίνας Βενέρη-Σιούλη, που δικαίως χρίστηκε βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2023. Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση της πατρινής αθλήτριας του στίβου που της χάρισε τον τίτλο, αλλά και το βιογραφικό της. 

Η Πάτρα, οι σπουδές, οι αναμνήσεις

Η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη, που έχει ήδη προλάβει να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της ως αθλήτρια της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και πλέον είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ίδιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Ιατρικής του, που βρίσκεται στη Λάρισα.

Κατά τη μέχρι τώρα πορεία της έχει κερδίσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες, ενώ ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά της την καθιστούν αντάξια του σημαντικού ρόλου που της ανατέθηκε.

Η ίδια, ως βέρα Πατρινιά, συμμετέχει από μικρό κορίτσι, κάθε χρόνο, στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης της και είναι συγκινητικό ότι, πλέον, στέφεται βασίλισσά της.

Ας μάθουμε, όμως, λίγα παραπάνω πράγματα για εκείνη κάνοντας μια βόλτα στο καλαίσθητο Instagram της.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ