Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Η τραγουδίστρια για την άσχημη εμπειρία που βίωσε στα 19 της χρόνια

Στην αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό τραγουδιστή, όταν ξεκινούσε την καριέρα της στα 19 της χρόνια, προχώρησε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Love It η Δέσποινα Ολυμπίου.

Μιλώντας για την καριέρα της, είπε ότι «φέτος συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια που έλεγα όχι στην τηλεόραση. Ήμουν δύσκολη. Και την Eurovision δεν την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε, πολλά πράγματα δεν ήξερα και δεν προφύλαξα και τον εαυτό μου. Όταν είχα επιτυχία και θα μπορούσα να δουλέψω στην πίστα, γιατί εκεί βγαίνουν τα χρήματα, εγώ επέλεξα να κάνω συναυλίες στην επαρχία. Όταν ζήταγα χρήματα ήμουν μετρημένη, δεν είχα ψωνιστεί ποτέ για να ζητήσω τρελά λεφτά».

Αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, είπε ότι «υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση και αρκετά έντονη, που αιφνιδιάστηκα». «Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 χρονών και μάλιστα από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή και οι εκ των έσω γνωρίζουν και δεν έχει εκπλαγεί κανένας» ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ