Ασημίνα Ουστάλλι: Αλλαγμένη και πιο σέξι από ποτέ!

Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του MasterChef συνεχίζει να προκαλεί τις αισθήσεις με καυτές εμφανίσεις.

Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν μία από τις παίκτριες του MasterChef 3 που μπορεί να μην προχώρησαν μέχρι το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα της, τον γλυκό της λόγο και φυσικά την εξωτερική της εμφάνιση.

Η αλλαγή της Ασημίνας

Η Ασημίνα, με τα μακριά ξανθά της μαλλιά ήταν μία από τις παίκτριες που πολλές φορές είχε ακούσει καλά λόγια και για το δυνατό της αυτό σημείο.
Πέρασαν δύο χρόνια και η νεαρή κοπέλα συνεχίζει να εργάζεται ως σεφ. Η Ασημίνα έχει αποχωριστεί τα πολύ ξανθά και μακριά μαλλιά και έχει αλλάξει χτένισμα αλλά και το λουκ της συνολικά.

Το χειρουργείο στη μύτη

Πριν από έναν χρόνο, η Ουστάλλι είχε έτσι κι αλλιώς παραδεχτεί πως έκανε ένα χειρουργείο στη μύτη της:

«Είχα ένα σπασμένο κόκκαλο. Ήθελα πάρα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά επειδή δούλευα συνέχεια δεν είχα βρει χρόνο, γιατί πρέπει να μείνεις αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι. Μέχρι να βγάλεις τα ράμματα, να μπορείς να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Ακόμη δεν έχω επανέλθει, είμαι πρησμένη και φαίνονται οι μελανιές», έλεγε η Ασημίνα η οποία έχει πια αναρρώσει πλήρως.

Η ζωή μετά το MasterChef:

«Με βοήθησε η συμμετοχή στο MasterChef γιατί άνοιξε πολλές πόρτες. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα εμείς που μαγειρεύουμε. Ανήκουμε στην κουζίνα. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί ή όχι στην αγορά. Φτιάχνεις όνομα στον μαγειρικό κύκλο. Θα μου άρεσε να είμαι σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο σε κάτι που με εκφράζει. Δεν με ενδιαφέρει να μαγειρέψω σε πρωινή εκπομπή», είχε πει σχετικά με το ριάλιτι μαγερικής η πρώην παίκτρια.

Η Ασημίνα έχει περισσότερους από 55 χιλιάδες followers οι οποίοι έχουν δει τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ