Η απίθανη Millie Bobby Brown

Τίποτα δεν ήρθε εύκολα για τη Millie Bobby Brown. Το αντίθετο. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της χρειάστηκε να κάνουν πολλές θυσίες και να αντιμετωπίσουν ακόμα και ένδεια προκειμένου να στηρίξουν τη Millie στο όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Μάλιστα λέγεται πως κάποτε χρειάστηκε να δανειστούν χρήματα από την αντζέντισα της Millie στην Αγγλία προκειμένου να επιβιώσουν.

Η Millie γεννήθηκε και μεγάλωσε ως τα 4 έτη της στην Ισπανία από γονείς αγγλικής καταγωγής, τον Robert και την Kelly Brown, ενώ το ζευγάρι έχει τρία ακόμη παιδιά. Η οικογένεια μετακόμισε στην Αγγλία στη συνέχεια και έπειτα στη Φλόριντα. Η Millie μάλιστα γεννήθηκε με μερική απώλεια ακοής από το ένα αυτί, η οποία, σταδιακά, χάθηκε ολοσχερώς.

Το ξεκίνημα της καριέρας της

Στα πρώτα στάδια της καριέρας της έπαιξε μικρούς ρόλους σε σίριαλ όπως στο Once Upon a Time in Wonderland και στο θρίλερ του BBC America Intruders, ερμηνεία που εντυπωσίασε μάλιστα τον συγγραφέα Stephen King τόσο ώστε να γράψει ένα tweet σχετικά με το ταλέντο της μικρής Μίλι και να στρέψει το ενδιαφέρον στο πρόσωπό της. Ακολούθησαν επίσης μικροί ρόλοι σε διάσημα σίριαλ, όπως στο NCIS και Grey’s Anatomy.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε βέβαια με τη σειρά μυστηρίου του Netflix “Stranger Things”, όταν η Millie πέρασε σκληρές οντισιόν για να πάρει τελικά τον ρόλο της Eleven στον πρώτο κύκλο που άφησε εποχή και την έκανε διάσημη. Μολονότι το παιδί σοκαρίστηκε αρχικά με το ξύρισμα των μαλλιών της για τις ανάγκες των γυρισμάτων, μπόρεσε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να κερδίσει σωρεία βραβείων, το πιο σημαντικό εκ των οποίων ήταν το Primetime Emmy Award το 2018. Και μετά την ερμηνεία της αυτή προέκυψε και ο ρόλος στην ταινία Enola Holmes και πάλι στην πλατφόρμα του Netflix.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ