Η Novibet γίνεται Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για τη σεζόν 2023-2024

Η εταιρεία Novibet και η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2023-2024. Η Novibet θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας και η συνεργασία τους θα επεκταθεί και εκτός των ποδοσφαιρικών γηπέδων, με σκοπό την προώθηση των αξιών του υγιούς αθλητισμού και τη δημιουργία θετικής κοινωνικής επίδρασης στην περιοχή του Αγρινίου.

Ο Chief Marketing Officer της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, δήλωσε ότι η συνεργασία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός αποτελεί λόγο για χαρά και ότι η εταιρεία έχει κοινό όραμα με την ομάδα για την αθλητική πρόοδο και τη βελτίωση του Συλλόγου. Επιπλέον, θα υπάρξουν κοινές δράσεις που θα υποστηρίξουν την τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία και την προοπτική που δημιουργείται για τους δύο φορείς. Οι εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση του αθλητισμού και την προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Η Novibet και η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλωσορίζουν τη νέα σεζόν με στόχο τη δυναμική παρουσία της ομάδας και την προώθηση των αθλητικών ιδεώδεων και αξιών. Η Novibet δραστηριοποιείται στον τομέα της διαδικτυακής ψυχαγωγίας από το 2010 και παρέχει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης, η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προώθηση του αθλητισμού.

Πηγή: novibet.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ