Την υποψηφιότητα του Κώστα Γκατσιούδη για τη θέση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε η Κίνηση για την Αναγγέννηση του κλασικού αθλητισμού. Παράλληλα με την υποψηφιότητα της Ολυμπιονίκης μας, Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, ακόμη ένας σπουδαίος αθλητής είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει το ΣΕΓΑΣ στην Ε.Ο.Ε.

Ο 47χρονος Γκατσιούδης, είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στίβου ο οποίος βρίσκεται έως σήμερα στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου όλων των εποχών (Νο 9 στον ακοντισμό με 91.69), ενώ στο παλμαρέ του υπάρχουν τρία μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Μιλώντας για αυτη του την απόφασή ο Κώστας Γκατσιούδης τόνισε: «Η νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό έφτασε. Απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας και την κατάθεση της ψυχής μας για τα νέα παιδιά και το αύριο.

Αισθάνομαι και νιώθω έτοιμος να υπηρετήσω τις ύψιστες αξίες στις οποίες και έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή. Αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο. Ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας ως εκπρόσωπό του στίβου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έφτασε η ώρα! Το Ολυμπιακό Κίνημα, πυλώνας της αθλητικής ανάπτυξης όλων των αθλημάτων, βρίσκεται στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων. Οι αθλητές τα τελευταία χρόνια αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές όχι μόνο των αγωνιστικών χώρων. Διεκδικούν συμμετοχή στις αποφάσεις και το έχουν επιτύχει διότι και ξέρουν και μπορούν.

Με γνωρίζετε όλοι σας! Είμαι ο Κώστας Γκατσιούδης που φρόντιζα πάντα να κάνω υπερήφανη την πατρίδα μου! Που ήξερα να αγωνίζομαι, να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω με οποιοδήποτε κόστος.

Είμαι γέννημα-θρέμμα του ελληνικού στίβου. Σήμερα ζητώ την στήριξη των εκπροσώπων των σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ για την εκλογή μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλω την ψήφο σας στις επικείμενες αρχαιρεσίες για να είμαι η φωνή σας! Είστε η οικογένειά μου! Για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τις καλύτερες μέρες του στίβου μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Εμπιστευθείτε με.»