Τραυματίστηκε η Σβίατεκ, δεν παίζει στο Μαϊάμι!

Χωρίς τη συμμετοχή της Ιγκα Σβίατεκ θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά του Μαϊάμι, καθώς η Πολωνή τενίστρια απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού στα πλευρά.  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμα που ανέβασε στα social media, ένας ισχυρός βήχας της επέφερε τραυματισμό στα πλευρά και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Εσύ ξέρεις ποια είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που δεν έχει υπέρ της αποβολή;

«Κατά τη διάρκεια του τουρνουά στην Ντόχα και μετά πάλευα με μια ισχυρή μόλυνση. Μου επετράπη να παίξω, αλλά ένα ισχυρό επεισόδιο σκληρού βήχα οδήγησε σε τραυματισμό στα πλευρά. Προσπαθούσαμε να το χειριστούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε όσο ήταν ασφαλές για μένα. Αναλύαμε τα δεδομένα τις τελευταίες ημέρες και ο γιατρός μου ετοίμασε τη διάγνωση. Δυστυχώς, αισθάνομαι ακόμα μεγάλη ενόχληση και πόνο και δεν μπορώ να αγωνιστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιγκα Σβίατεκ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει 1.000 βαθμούς, καθώς πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στο Μαϊάμι, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο.2) να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Οσον αφορά στην Ιγκα, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη δράση στο τουρνουά της Στουτγκάρδης (17/4). Το πρώτο μεγάλο χωμάτινο τουρνουά για το 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ