Το σκέφτηκε να αποσυρθεί ο Φέντερερ

Ένας από τους πιο παλιούς συνεργάτες του Ρότζερ Φέντερερ και πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος τη φυσικής του κατάστασης, Πιέρ Παγκανίνι, αποκάλυψε ότι πέρασε σαν ιδέα από το μυαλό του Ελβετού τενίστα, η ιδεα της απόσυρσης από τους προηγούμενους μήνες.

«Όταν μπαίνεις για ένα αρκετό σοβαρό χειρουργείο πλησιάζοντας τα 40 σου χρόνια, είναι αδύνατον να μην σκεφτεί ένας επαγγελματίας αθλητής το σενάριο της απόσυρσης. Το σκέφτηκε και ο Φέντερερ. Γνωρίζω ότι όταν μπήκε στο χειρουργείο, ήταν σίγουρος ότι θα επιστρέψει.

Επέλεξε μια διαδρομή που θα απαιτούσε πολλούς μήνες αποθεραπείας μέχρι να επιστρέψει. Έχει ένα ασίγαστο πάθος μέσα του που με κάνει να αναρωτιέμαι… πώς γίνεται να το έχει ακόμα; Η εξέλιξη του ήταν τόσο αργή μετά το χειρουργείο που μόνο το πάθος του για το άθλημα του έδινε ελπίδα ότι θα μπορέσει να συνεχίσει.

Δεν τα λέω αυτά γιατί είμαι μέλος της ομάδας του αλλά γιατί είναι η αλήθεια. Το πάθος του είναι… καύσιμο για όλους μας ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Συνεχίζει να με εκπλήσσει μέχρι και σήμερα», ανέφερε ο επί χρόνια συνεργάτης του Ελβετού τενίστα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ