Ο Μάριος Καπότσης ήταν ένας από τα 13 μέλη της Εθνικής ομάδας Πόλο, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα της χρονιάς από τον ΠΣΑΤ.

Ο διεθνής πολίστας αποφάσισε να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από 15 χρόνια προσφοράς, όπως έκανε γνωστό με μια δημοσίευσή του στο Instagram.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μετά από ώριμη σκέψη έφτασε και για μένα η στιγμή να πω το αντίο. Φεύγω γεμάτος από πολλά συναισθήματα, λύπες αρκετό κόπο πολλή υπομονή και στο τέλος χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που μου έφερε η ζωή στην αθλητική μου καριέρα στην εθνική ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες από το 2006 που ήταν η πρώτη μου χρόνια στην εθνική ομάδα σαν παιδάκι μέχρι σήμερα, από φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, γυμναστές, εργοφυσιολόγους, προπονητές την εκάστοτε διοίκηση, αλλά κυρίως τους συμπαίκτες μου, που μαζί ζήσαμε υπέροχα πράγματα και μοναδικές στιγμές.

Σας ευχαριστώ παιδιά. Τέλος θα ήθελα να πω ότι νιώθω πολύ ευλογημένος που στη ζωή μου φόρεσα το εθνόσημο στο μέρος της καρδιάς. Αντίο στην πιο όμορφη σημαία».