Όλη αυτή η ιστορία με τις αυστηρές κριτικές και τις επιθέσεις με τον Νικ Κύργιο στον δημόσιο διάλογο έχει κουράσει τον Ντομινίκ Τιμ, που αρνήθηκε να δώσει συνέχεια στη κόντρα με νέες δηλώσεις.

  • Σιγά μην ξενερώσω για μια στραβή στο 90΄

«Δεν θα μιλήσω άλλο για τον Νικ Κύργιο», απάντησε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο 26χρονος Αυστριακός. «Έχει τη γνώμη του και εγώ έχω μια τελείως διαφορετική γνώμη. Σε λίγες εβδομάδες, κανείς δεν θα το θυμάται όλο αυτό, ούτε τι ειπώθηκε».

Το Thiem’s 7, το τουρνουά που διοργάνωσε ο Τιμ στην Αυστρία, ολοκληρώθηκε πάντως με επιτυχία και χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα λόγω κορωνοϊού, παρόλο που υπήρξε περιορισμένος αριθμός φιλάθλων στις κερκίδες. Ο Thiem ηττήθηκε στον τελικό από τον Andrey Rublev, αλλά τη μεγαλύτερη σημασία για εκείνον είχε η επιτυχία της διοργάνωσης και όχι το τελικό αποτέλεσμα.

«Είναι ένα τουρνουά που πέρασε πλέον στην ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος με την επιτυχία του. Έπαιξα πολύ και έπαιξα καλό τένις. Όταν επιστρέψει το tour, πιστεύω πως το επίπεδο του παιχνιδιού θα είναι παρόμοιο με αυτό που είχαμε και πριν την πανδημία, το περιβάλλον όμως θα είναι πολύ διαφορετικό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως οι ζωές μας δεν θα είναι ξανά ίδιες, τουλάχιστον για κάποιο καιρό».