«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε το πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών, με τα κορίτσια του Ολυμπιακού να… σκουπίζουν την Γλυφάδα και να κατακτούν με εμφατικό τρόπο τον τίτλο.

Αυτός μάλιστα ήταν ο 4ος που κατέκτησε φέτος η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς είχαν προηγηθεί η Euroleague, το ευρωπαϊκό Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδος.

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, με τις παίκτριες των Πειραιωτών να εκφράζουν τη χαρά τους για το quadruple και το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Είμαστε περήφανες για όσα καταφέραμε αυτή τη σεζόν. Τέσσερις τίτλοι. Το συναίσθημα είναι μοναδικό! Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Δεν σταματάμε ποτέ, αγωνιζόμαστε πάντα για τίτλους και νίκες για τον Ολυμπιακό! Για να μπορέσουμε να το πετύχουμε και πάλι του χρόνου, χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και προσήλωση στο στόχο.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες. Το εύκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή, το δύσκολο είναι να διατηρηθείς εκεί. Εμείς αυτό το καταφέραμε από πέρυσι και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη όλη τη χρονιά, με αποκορύφωμα στο ευρωπαϊκό, εδώ στο σπίτι μας, σε μία αξέχαστη μέρα».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα! Η χρονιά τελείωσε ιδανικά, κατακτώντας όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Εμείς κάθε διοργάνωση την κοιτούσαμε ξεχωριστά και βρεθήκαμε στην κορυφή τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Η ομάδα αυτή μπορεί να συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό, έχει στο ρόστερ της τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες και πολύ ποιοτικές προσθήκες από το εξωτερικό. Τώρα, είμαστε ευχαριστημένες και ικανοποιημένες, έχουμε μια μικρή ξεκούραση και μετά στην Εθνική ομάδα μέχρι το Σεπτέμβριο».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Όλη αυτή η στιγμή μπορεί να κρατήσει για 10 λεπτά, όμως αυτά τα τέσσερα τρόπαια είναι η δουλειά και ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς με καθημερινή προσπάθεια! Είμαι γεμάτη από συναισθήματα και σίγουρα, δεν υπάρχει καλύτερο φινάλε από το να ολοκληρώνεται η σεζόν και να τα έχουμε πάρει όλα. Οι τίτλοι είναι αφιερωμένοι στον κόσμο μας και τον πρόεδρο, που μας στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μας».

Κίρα Κρίστμας: «Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πετύχαμε όλους τους στόχους μας για την φετινή σεζόν. Τα πήραμε όλα και είμαστε όλες χαρούμενες για το πως ολοκληρώσαμε τη χρονιά. Εάν πρέπει να επιλέξω την καλύτερη στιγμή της σεζόν, αυτή σίγουρα είναι όταν σηκώσαμε το Ευρωπαϊκό με τον κόσμο μας! Δεν… υπάρχει αυτό που ζήσαμε».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Καταφέραμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να κλείσουμε μια ονειρεμένη χρονιά. Δεν υπάρχουν λόγια, πραγματικά. Ευελπιστώ και του χρόνου να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους για τον Ολυμπιακό».