Τέλη Μαρτίου η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Europe Cup επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση της ηπείρου έδωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU). Τέλη Δεκεμβρίου είχε ανακοινώσει την αναβολή της 1ης φάσης του διασυλλογικού Europe Cup ανδρών και γυναικών (πρώην ETTU Cup) και τώρα αποφάσισε ότι αυτή θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαρτίου.

Όλα αυτά βέβαια, εφόσον δεν χειροτερέψουν τα πράγματα ανά την Ευρώπη στην καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19. Τα νεότερα αφορούν και τις Σάρισες Φλώρινας, οι οποίες όχι μόνο μετέχουν στη φετινή διοργάνωση των γυναικών, αλλά πρόκειται να διοργανώσουν και τους αγώνες του δικού τους ομίλου. Η έναρξη στο Europe Cup της περιόδου 2020-2021 ήταν να γίνει το περασμένο φθινόπωρο, στην πορεία αναβλήθηκε για τις 16-17 Ιανουαρίου και τελικά μετατέθηκε για τις 27 και 28 Μαρτίου, πάντα εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες στις ευρωπαϊκές χώρες με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Να θυμίσουμε ότι οι Σάρισες έχουν κληρωθεί στο 1ο γκρουπ και (αν δεν προκύψει άλλο εμπόδιο) θ’ αντιμετωπίσουν την ιταλική Κουάτρο Μόρι Κάλιαρι και την ισπανική Αλικάντε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Φλώρινας. Στους ομίλους της διοργάνωσης μετέχει και η Νορμπέλο της Κατερίνας Τόλιου, η οποία παρεμπιπτόντως ετοιμάζεται για το ντεμπούτο με τη νέα της ομάδα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Για το Europe Cup η ομάδα από τη Σαρδηνία είναι να πάει στη Γαλλία για να συναντήσει την οικοδέσποινα Ετιβάλ Κλερφοντέν και τη βελγική Βεντριναμούρ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ