Τα είπαν ΠΣΑΧ και εκπρόσωποι της Ηandball Premier

Πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στον ΠΣΑΧ με εκπροσώπους των ομάδων της Handball Premier Ανδρών. Σκοπός ήταν η επαφή με εκπροσώπους των ομάδων, ώστε να ακουστούν οι προβληματισμοί τους, αλλά και η κατάσταση που επικρατεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΧ:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των ομάδων της Handball Premier Ανδρών. Η συνάντηση αυτή διαδέχτηκε την αντίστοιχη με εκπροσώπους των Γυναικών του αθλήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές Σάββατο 28/11/2020. Σκοπός και των δύο συναντήσεων ήταν η επαφή με εκπροσώπους των ομάδων ώστε να διερευνηθεί η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των παικτών και την παικτριών την περίοδο αυτή, όπως επίσης να εκτεθούν και να εισακουστούν οι προβληματισμοί σχετικά με την όλη κατάσταση της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο ΠΣΑΧ βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και των αθλητριών και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να βρεθεί λύση τόσο αναφορικά με το ζήτημα της επανέναρξης του πρωταθλήματος όσο και με τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του εν γένει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ