Δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα σηματοδότησαν την έναρξη και συγκεκριμένα η Β’ Εθνική Αττικής γυναικών και η Β’ Τοπική κατηγορία Αττικής ανδρών, στις οποίες διεξήχθησαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές. Με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και απόλυτη προσοχή από αθλητές και σωματεία σε όλες τις συστάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19. Από 8 είναι οι ομάδες, που συμμετέχουν στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα και διαγωνίζονται σε έδρες με το σύστημα «ένας προς όλους» σε δύο γύρους.

Λόγω της συγκυρίας ν’ αρχίζει η σεζόν με δύο πρωταθλήματα μικρότερης δυναμικής συγκεντρώσαμε εκτάκτως τα πρώτα αποτελέσματα και κατ’ εξαίρεση με ό,τι συνηθίζουμε για τις τοπικές κατηγορίες. Στην πορεία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα δουν αναρτημένα αναλυτικά στη διεύθυνση της ομοσπονδίας http://app.ttscore.io/customer/24. Να σημειωθεί ότι με το απόλυτο των νικών άρχισαν ο Α.Ο. Ηράκλειο 2001 και ο ΠΑΟ Φυλής στη Β’ Εθνική γυναικών Αττικής (εκεί αγωνίζονται και τα Χανιά), η Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων, ο Αθηναϊκός και ο Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων στο Β’ Τοπικό ανδρών Αττικής.   

Θυμίζουμε ότι για το προσεχές Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών, ενώ το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου θα γίνουν οι πρώτες αγωνιστικές και στα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας σε άνδρες και γυναίκες.

Τα αποτελέσματα του διημέρου στη Β’ Εθνική γυναικών Αττικής:

1η αγωνιστική  

ΑΝΠΟ Αμοργού-ΠΑΟ Φυλής                     0-3

Τελαμών Σαλαμίνας-Ηράκλειο 2001           0-3

ΟΑ Χανίων-Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας        3-1

Άρης Βούλας-ΓΟΠ Παλάσκας                    2-3

2η αγωνιστική 

ΑΝΠΟ Αμοργού-Τελαμών Σαλαμίνας 1-3

Ηράκλειο 2001-ΟΑ Χανίων                       3-1

Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας-Άρης Βούλας      3-1

ΠΑΟ Φυλής-ΓΟΠ Παλάσκας                      3-1

Τα αποτελέσματα του διημέρου στο Β’ Τοπικό ανδρών Αττικής:

1η αγωνιστική  

Αθηναϊκός-Α.Σ. Ραδάμανθυς           3-1

ΠΑΟ Φυλής-Δόξα Πεύκης                         3-0

ΑΕ Ποντίων Μελισσίων-Ρουφ 80                3-1

Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων-ΓΣ Μακαμπή    3-0

2η αγωνιστική  

Αθηναϊκός-ΠΑΟ Φυλής                            3-2

Δόξα Πεύκης-ΑΕ Ποντίων Μελισσίων 1-3

Ρουφ 80-Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων 2-3

Α.Σ. Ραδάμανθυς-ΓΣ Μακαμπή                  3-0

* Με νέο αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε η Γκρενζάου του Γιάννη Σγουρόπουλου τις υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα. Για την 3η αγωνιστική του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχασε στην έδρα της 3-1 από τη Γκουνβέτερσμπαχ και παραμένει στις χαμηλότερες θέσεις της κατάταξης χωρίς βαθμό. Ο 20άχρονος πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών ηλικιών κάμφθηκε στο δεύτερο επί μέρους παιχνίδι από τον κινεζικής καταγωγής Κιου Ντανγκ με 3-1 σετ.